Om oss

BounceCamp är en trampolinpark för spontanidrott i Varberg. Vi har en trampolinpark med 8 st trampoliner och en stor foampit. Vi har ett drop-in koncept där man får komma och träna, hoppa och ha roligt. BounceCamp har öppet för drop-in 16.00-20.00 på torsdag och fredag och 11.00-16.00 på lördag och söndag. På lov och studiedagar har vi öppet mellan kl. 11-16. Det kan förekomma förändringar så gå in på öppettider och i kalendern så ser ni vad som är aktuellt för just den dagen ni har tänkt att besöka BounceCamp. Måndag till fredag är bokningsbara för sällskap i tvåtimmars pass mellan kl. 18 - 20 och på helgerna mellan kl. 11-13.

 

Vi tar gärna emot företag som vill aktivera sig, barn som fyller år etc. Vi är flexibla så hör av er så ska vi se till att vi kommer fram till någon givande, annorlunda och framförallt rolig aktivitet. 

 

Trampolinhoppning är effektiv motion

Visste du att en 10 minuters aktiv trampolinhoppning motsvarar ca 30 minuters löpning? Studier visat att hoppning är upp till 68% effektivare än att jogga

 

Kardiovaskulär Fitness

Att hoppa på en studsmatta ger en måttlig till hög nivå aerob träning som hjälper till att upprätthålla konditionen. Hoppning är en effektiv träningsmetod som kommer öka din puls.

 

Låg belastning

Att hoppa trampolin ger dig en träning med låg belastning. Studsen absorberas av hoppduken och tar upp till 80% av belastningen.

 

Starkare skelett

Trampolinhoppning stärker skelett och muskler. Varje landning från ett hopp är ungefär dubbla tyngdkraften, som utvecklar muskelstyrka över tiden och förhindrar bensjukdomar såsom osteoporos.

 

Mental Hälsa

Fysisk aktivitet gör att du känner glad, positiv och självsäker . Endorfiner, positiva stimulerande kemikalier som frigörs under träning, utlöses när du hoppar. En annan fördel är att det är roligt att hoppa upp och ner. 

Kontakta oss gärna när du vill.

Säkerhet

Trivsel och säkerhetsregler

11.01.2016 20:53
Trampolinhoppning är ett fantastiskt roligt sätt att aktivera sig och motionera på. Det har en väldigt positiv effekt på hälsa och välmående. Dock innebär all idrott och fysisk aktivitet risk för skador och trampolinhoppning är inget undantag. Trampolinhoppning är ändå förhållandevis säkert och...